Accept Cookies?
Provided by OpenGlobal E-commerce

vrijdag 19 oktober 2012

HTM-medewerker mishandeld, politie zoekt getuigen


Een nog onbekende man mishandelde woensdag 17 oktober een 20-jarige HTM-medewerker op de Parallelweg bij de tramhalte Jacob Catsstraat. Om onbekende redenen sloeg de verdachte in op het slachtoffer.

De HTM-medewerker stond – in uniform gekleed – te wachten op tram 9. Uit het niets kwam de verdachte op het slachtoffer aflopen en sloeg hem meerdere malen met zijn vuist tegen het achterhoofd. Het slachtoffer viel achteruit tegen een regenpijp en raakte hierbij gewond aan zijn hoofd. De verdachte ging er vlug vandoor in de richting van de Wouwermanstraat. Het slachtoffer heeft een gekneusde kaak en een gat in zijn hoofd opgelopen aan de mishandeling.

SignalementDe dader heeft een donker getint uiterlijk en is ongeveer 24 jaar. Hij heeft een stevig postuur en is circa 1.78 mtr lang. Hij heeft zwart haar, met opgeschoren zijkanten en beginnende bakkebaarden. Hij heeft een opvallend spleet tussen zijn voortanden en een beetje flaporen. Hij droeg ten tijde van de mishandeling een spijkerbroek met witte sportschoenen en een zwarte jas.

Tips? Bel de politie!Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Hoefkade via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
Aangepast zoeken