Accept Cookies?
Provided by OpenGlobal E-commerce

vrijdag 19 oktober 2012

Man bedreigt agenten met mes in Rotterdam

Rotterdam - Politie mensen van het district de Eilanden hebben donderdagavond op moeten treden nadat een 76-jarige inwoner van Spijkenisse vele valse meldingen had gedaan bij het alarmnummer 1.1.2. De man is voor een dergelijk feit al eerder aangehouden geweest en net als nu kon hij ook toen geen verklaring geven voor zijn acties. De valse meldingen die hij deed zorgden echter wel voor grote hinder bij de politiemeldkamer.

Agenten gingen donderdagavond naar de man's woning aan de George Sandstraat om te bemiddelen en hem aan te spreken op zijn gedrag. Hij wachtte de agenten echter op met een groot mes en dreigde daarmee. Hij was niet voor rede vatbaar.

De politiemensen deden een stap terug en gebruikten pepperspray om de man onder controle te krijgen en hem het mes af te nemen. De pepperspray had echter geen uitwerking op de man, waarna een politiehond werd ingezet. Die greep de man bij zijn arm waardoor de man gewond raakte.

Uiteindelijk was dat wel voldoende om hem het mes af te nemen en onder controle te brengen. Hij is met verwondingen aan zijn linker onderarm overgebracht naar het Ruwaard van Puttenziekenhuis waar hij is behandeld. Tegen de man zullen geen strafrechtelijke stappen worden ondernomen en hij zal worden aangemeld voor een hulpverleningstraject.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
Aangepast zoeken