Accept Cookies?
Provided by OpenGlobal E-commerce

vrijdag 20 december 2013

Agent trekt dienstwapen bij dreigende situatie in Meppel

Meppel - Doordat een buurtbewoonster een verdachte situatie direct meldde bij de politie zijn donderdagmiddag twee inbrekers op heterdaad aangehouden.

Tegen 14.20 uur zag een bewoonster van de Hercules Segherslaan twee vreemde mannen die zich verdacht ophielden bij een woning bij haar in de straat. De vrouw aarzelde niet en belde direct de politie.
Toen agenten bij de woning aankwamen ging een man er hardlopend vandoor. Na een korte achtervolging is hij in de omgeving door een agent aangehouden. Daarbij ontstond een dreigende situatie waardoor de agent zich gedwongen zag zijn vuurwapen te pakken. De gevluchte man is hierna zonder problemen aangehouden.

De tweede man bevond zich in de woning en vluchtte via het dak. Ook hij is na een korte achtervolging door wat tuinen aangehouden.

De aangehouden mannen zijn een 41-jarige inwoner van Rotterdam en een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De twee zijn ingesloten.

De aangehouden mannen zijn een 41-jarige inwoner van Rotterdam en een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De twee zijn ingesloten. In de omgeving is de auto aangetroffen waarmee de mannen naar Meppel zijn gereden. Deze auto is in beslag genomen.


De mannen zijn de woning binnengekomen door het slot van de voordeur open te breken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
Aangepast zoeken