Accept Cookies?
Provided by OpenGlobal E-commerce

vrijdag 30 november 2012

Stichting Waardering Erkenning Politie (WEP) zoekt Politiebuddies en Politieambassadeurs

Stichting Waardering Erkenning Politie zoekt vrijwilligers! 

De Stichting Waardering Erkenning Politie (WEP) is een nieuwe stichting met een even zo heldere als korte missie. Over drie jaar is iedere diender, executief en administratief weer echt trots op het feit dat hij of zij bij de Politie werkt. WEP werkt met een positief elan en brengt de geestdrift weer terug in het vak. 

Vanaf 2013 willen wij fors gaan uitbreiden. We zoeken tientallen, zo mogelijk honderden vrijwilligers voor de volgende functies: 

Politiebuddies: Uit onderzoek is gebleken dat onderlinge zorg, elkaar op een positieve manier een beetje in de gaten houden binnen de politie niet of nauwelijks van de grond komt. WEP wil hier verandering in brengen door in 2013 tientallen collega’s te vragen hier wel een positieve bijdrage aan te gaan leveren. Na een gedegen opleiding gaan we er van uit dat je in staat bent om op het JUISTE moment aandacht te schenken aan een collega die even wat minder in zijn vel zit of geconfronteerd is met een aantal schokkende gebeurtenissen en dat –nog- niet helemaal verwerkt heeft. 

-Kerncompetenties: kunnen observeren, sensitiviteit, een luisterend oor, positief kritische denker. 

Politieambassadeurs: 
Wat zou het mooi zijn om als diender je verhaal, je inzet op een mooie manier te vertellen op scholen, bij bedrijven en instellingen. WEP gaat dat mogelijk maken en zorgen voor het lesmateriaal en de opleiding tot politieambassadeur. 

Kerncompetenties: Draagvlak creëren, helder kunnen overbrengen van informatie, goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, overtuigingskracht. 

Projectorganisatiebegeleiders: WEP wil de komende tijd (grootschalige) erkenningsbijeenkomsten en imagocampagnes gaan organiseren. 

Kerncompetenties: energiek, organisatietalent, resultaatgericht. 

Ben je geïnteresseerd voor één van de deze enerverende en leuke part time -vrijwilligers- functies of heb je nadere vragen? Geef je dan op bij de Stichting Waardering Erkenning Politie (WEP) via info@wep.nu. Wij nemen dan contact met je op. Doe het snel, want we willen zo mogelijk begin januari 2013 al met de eerste opleidingen gaan aanvangen. Voor de goede orde: een selectieprocedure of jij je met jouw competenties voor het juist vrijwilligersproject aanmeldt is gekoppeld aan deze procedure. Kijk voor meer info op onze website www.wep.nu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
Aangepast zoeken