Accept Cookies?
Provided by OpenGlobal E-commerce

woensdag 15 augustus 2012

Aanhouding voor belediging in Amersfoort

AMERSFOORT – Op dinsdag 14 augustus vond op het Smallepad ter hoogte van de Brouwerstunnel een aanrijding tussen een fietsster en een bromfietser plaats. Laatstgenoemde reed weg maar kon korte tijd later worden aangehouden.


Rond 09.50 uur reed de fietsster, een 42-jarige Amersfoortse, over het Smallepad in de richting van het station. Ter hoogte van de tunnel zag zij een bromfietser met hoge snelheid tegemoet komen die kennelijk ergens door werd afgeleid en op haar weghelft terecht kwam. Er volgde een aanrijding waarbij het slachtoffer viel en mogelijk inwendig letsel opliep.

De bromfietser stopte niet om de vrouw te helpen maar ging er direct vandoor. Omdat de surveillance-eenheden van de politie beschikten over een goed signalement zagen agenten de verdachte rijden op de Zwaluwenstraat. De verdachte, een 20-jarige Amersfoorter, werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Een familielid van de verdachte bemoeide zich met de aanhouding en beledigde een agent. De vrouw, een 24-jarige Amersfoortse, werd eveneens aangehouden en kreeg een proces-verbaal voor belediging.
Het slachtoffer van de aanrijding werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar zij onderzocht werd op inwendig letsel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More
Aangepast zoeken